De Sea Drive is nu gearriveerd in Spanje...We liggen aan de Costa del Sol. Hier gaan we zeker veel verblijven daar het klimaat hier in de herfst en winter nog zeer aangenaam is.
 
Onderweg hebben we een aantal boten met bemanning ontmoet die ook naar de Middellandse Zee onderweg waren. Een aantal van hen houden ook en blog bij.
 
De Blauwvoet, een Bavaria 42 met Marco en Mary zijn onderweg naar Griekenland en Turkije. Wij hebben met de Blauwvoet mee opgevaren van Fecamp tot aan Porto Sin in Noord Spanje. Marco houdt ook een leuke blog bij van hun reis.
 
 
De Pelikaan, een Contest 35S, met Wim en Annemiek als bemanning. Wij hebben ze in Porto ontmoet en daarna elkaar weer steeds tegengekomen omdat hun eind bestemming en de onze ongeveer gelijk waren. Het is altijd leuk on te zien hoe een andere bemanning de havens en de omgeving ervaren.
 
 
 
Voordat we vertrokken uit Nederland hadden we regelmatig contact met de bemanning van de Uamata, een Bavaria 37 Cruiser. Tijdens een Middellandse Zee dag van de Nederlanse Vereniging van Toerzeilers. In gesprek met Gerard en Elly bleek dat zij ongeveer dezelfde plannen hadden als wij maar het einddoel was Lagos in Portugal. Na ons vertrek hebben we nog een aantal keren contact gehad maar doordat zij 10 dagen later vertrokken hebben wij elkaar niet meer getroffen. Misschien volgend jaar als zij ook naar de Middellandse Zee gaan.
 
 
 
Wij zijn actief lid van de Bavaria Zeilclub. Daar kun je veel informatie en kennis opdoen over het varen met een Bavaria.
 
 
 
 
 

 

 

  

Aanvullende gegevens