Laatste update.......

6 september 2014

We liggen al een maand in Valencia. Yvonne is eind juli in Mallorca van boord gegaan om zich op de tentoonstelling in het gemeentehuis van Huijbergen voor te bereiden. Een paar dagen ervoor is Niels daar aan boord gekomen. Vanuit Porto Colon zijn we in een aantal etappes via Santa Ponca, Ibiza- Cala Benniras, Cala Llonga en San Antoni naar Denia op het Spaanse vast land gevaren. Vandaar zijn we doorgevaren naar Marina Real Juna Carlos I in Valencia.

Voorlopig blijven we hier liggen Het is een fijne haven met goede voorzieningen en een prima verbinding naar de luchthaven met de metro. Daarnaast is Valencia zeer de moeite waard om het grondig te gaan verkennen met en leuke binnenstad en mooie musea.

  

Eerste deel van de video is gereed. Van Kortgene naar La Coruna in Noord Spanje.

 

afgelegde route 2013

 

Welkom op de site van de Sea Drive II

Door middel van deze site willen we familie,vrienden en bekenden op de hoogte houden van het reilen en zeilen aan boord van onze zeilboot, de Sea Drive II.

Daarnaast willen we berichten over de interessante plaatsen die we aan doen en bijzondere mensen en situaties die we tegenkomen.

Over ons

De bemanning van de Sea Drive II

De crew van de Sea Drive II bestaat uit 2 bemanningsleden, Paul en Yvonne.

Paul bemoeit zich hoofdzakelijk met techniek en navigatie. Bij Paul bestond al lang de wens om na het beëindigen in 2012 van zijn professionele loopbaan zich op zijn hobby zeezeilen te concentreren. In het verleden werd de actieradius van de tochten beperkt door de 3 weken vakantie die er elk jaar maximaal beschikbaar waren. Nu komen bestemmingen verder weg binnen bereik door meer tijd. Momenteel wordt er hard gewerkt om de boot, een Bavaria 45 Cruiser gereed te maken. De Sea Drive II zal zoveel mogelijk “self supporting” worden gemaakt wat betreft de energievoorziening, zodat langer verblijf op locaties zonder walstroom mogelijk wordt.

Yvonne zorgt voor de logistiek en voorraden aan boord. Naast het zeilen en genieten van gezellige havens en ankerplekken is Yvonne creatief bezig. Zij schildert zowel figuratief als abstract, hoofdzakelijk met olieverf. In juni 2012 is ze afgestudeerd aan de St Lucas Academie in Kapelle, Belgie. Tevens is ze actief in de Stichting Uit de Kunst en de daaraan verbonden organisatie Kunstforum die in etalages van leegstaande winkelpanden kunst exposeert. Voor een meer gedetailleerd overzicht van schilderijen en activiteiten klik op de link Rembrandtje.

Samen bepalen wij de bestemming en de planning van de routes die we willen varen. Onze voorkeur om verre bestemmingen te bereiken is door middel van dagtochten. Dan blijft er ook ruimte over voor het ontdekken van de mooie en interessante zaken in de havens die we aandoen. Wij zijn grote liefhebbers van blauw water met aangename temperaturen. Daarom willen wij met onze boot naar de Middellandse Zee varen om daar de diverse  kusten en pittoreske plaatsjes van Frankrijk, Portugal, Spanje, Marokko en Italie te verkennen.

 

First Blog Post

Lorem Ipsum is filler text that is commonly used by designers before the content for a new site is ready.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed faucibus purus vitae diam posuere nec eleifend elit dictum. Aenean sit amet erat purus, id fermentum lorem. Integer elementum tristique lectus, non posuere quam pretium sed. Quisque scelerisque erat at urna condimentum euismod. Fusce vestibulum facilisis est, a accumsan massa aliquam in. In auctor interdum mauris a luctus. Morbi euismod tempor dapibus. Duis dapibus posuere quam. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. In eu est nec erat sollicitudin hendrerit. Pellentesque sed turpis nunc, sit amet laoreet velit. Praesent vulputate semper nulla nec varius. Aenean aliquam, justo at blandit sodales, mauris leo viverra orci, sed sodales mauris orci vitae magna.

Lees meer: First Blog Post

Aanvullende gegevens